Du har fundet Fredericia Løbeklubs hjemmeside. Her kan du læse mere om klubben, se vores arrangementer, træningstider og meget meget mere.

Velkommen til klubben som er for løberen med både små og store ambitioner,  det kan være både på asfalt og i skoven. Det kan være, at du vil lære at løbe 5 km, løbe de 5 km hurtigst muligt, eller du vil træne op til de 100 km. Men der vil altid være andre med de samme ambitioner som dig, og derfor nogle at løbe sammen med.
Vi har et skønt klublokale med moderne faciliteter ved Fredericia Idrætscenter ved siden af Monjasa Park. Herunder har vi badefaciliteter, sauna, motionsrum, som kan benyttes 24/7 samt mulighed for besøg i svømmehal.
Der er fællestræning hver tirsdag og torsdag kl.18.00. Om torsdagen er vi inddelt i tre hold med uddannet træner, så man finder det hold, som passer en bedst. Bagefter er mulighed for kaffe, vand og hygge i klublokalet. For nye medlemmer er der også en Buddy, som vil byde dig velkommen og fortælle dig alt om løbeklubben, så du får den bedst mulige velkomst til vores dejlige klub.
I løbet af året bliver der arrangeret fælles motionsløb og klubture rundt omkring i Danmark, så alt i alt kan du forvente en masse skønne løbsoplevelser.
Derudover er vi en social klub med bl.a. fællesspisning sidste torsdag i måneden, og en stor årlig klubfest samt en masse andet samvær på kryds og tværs.

Scroll to Top