VM Cross Country / Århus

 Lørdag, 30 Marts 2019,
 
 

VM Cross Country i Århus bliver en unik oplevelse indenfor Trail / Cross løb

Taulov Motion har arrangeret forudreservation af billetter, - og vi har i Fredericia løbeklub aftalt at vi kobler os sammen med dem på denne dag.

Nedenfor har jeg kopieret det oplæg, som Sandra har sendt til Taulov Motions medlemmer. Jeg vender tilbage i forhold til betaling og bindende tilmelding. Derfor er tilmeldingsdetaljer slettet i nedenstående. Vi har også fået lidt længere frist med tilmelding. Hvis du gerne vil med: så skriv dig på som interesseret på vores facebook-side i tråden om VM Cross Country 2019. Eller giv mig et praj (Martin Kamber)

 

Invitation og indbydelse fra Sandra;

Kære alle TM medlemmer.

Jeg har reserveret 50 billetter til cross country i Aarhus den 30 marts 2019. Reserveringen er dog kun gældende til den 30 maj, så skynd jer at tilmelde jer, på mail til mig eller på tavlen i klubben.

Jeg håber der er mange af jer som har lyst til at have en hyggelig og social dag i løb og TM regi.  Det du skal gøre er at sende mig en mail med følgende nedenstående oplysninger og mobil pay tilmeldingsgebyret, så sørge jeg for en samlet tilmelding den 30 maj.

Deltager oplysninger:

Navn:

distance:

fødselsdato:

mail:

 

I kan se nærmere beskrivelse af de forskellige distancer nedenfor.

Jeg har reserveret i alt 25 billetter til løbet på følgende distancer.

40 startnumre til The Toughest 4/8/12 km,  pris 369 kr

8 startnumre til The Sprint 2 km, pris 269 kr

2 startnumre til The Relay 4*2 km. Pris 1499 kr pr hold

 

jeg har sagt Ja tak til en teltplads, hvorfra vi kan se på egne og elite løberne, her vil der også være forplejning i form af sandwich, sponseret af klubben og der vil være hjemmebagt kage:)

 

jeg har sagt Ja tak til besøg af cross-træner, til klubaften/dag, ved minimum 20 deltager :)

 

Som opvarmning og fortræning vil jeg opfordre alle til at deltage i Bevæg dig for livet crossløbsserie, de 7 cross løb fra nov-marts som mange af os kender fra tidligere år.

 

Alle TM medlemmer er selvfølgelig meget velkommen til både træning og foredrag uanset om i har tid og lyst til at være med den 30 marts 2019.

 

                                                                                                                                                

                                                                                                                                                 Venlig Hilsen Sandra Tingskov

 

 

Om løbet skriver arrangørerne selv

Nu er Dansk Atletik Forbund endnu engang på vej med et VM – i tæt samarbejde med Sport Event Denmark, Aarhus Kommune og Moesgaard Museum. Asfalten er skiftet ud med natur, og kulissen er Moesgaard Museum i Aarhus for IAAF VM Cross Country Aarhus 2019. Eventen foregår lørdag 30. marts – ruten går bl.a. henover det græsbeklædte tag, og der er lagt op til en gigantisk løbefest i den østjyske natur.

De ser frem til en festlig, vild og unik event for såvel verdens hurtigste løbere som for de, der løber i et helt andet tempo.

”Siden de fik tildelt værtskabet for VM Cross har de været i dialog med det internationale atletikforbund om muligheden for deltagelse af løbere på alle niveauer. Heldigvis har der været lydhørhed, og de synes derfor, at deres program giver alle med interesse for løb en mulighed for en dag med løb i naturen, som de tror vi sent vil glemme. Der er stor international opmærksomhed omkring planerne, og de tror og håber, at den danske løbeverden næste år vil vise verden, hvordan Danmark formår at blande jagten på præstation med en stor glæde ved løb og bevægelse i naturen,” udtaler arrangør af VM Cross Country 2019 og direktør i Dansk Atletik Forbund, Jakob Larsen.

Mens verdensklasse-løberne konkurrerer på 10 km distancen, får løbere på alle niveauer mulighed for følgende distancer:

 

I kan vælge mellem følgende distancer til VM Cross Country 2019:

The Toughest:

Det vildeste fra Cross Country og Trail Running i stærk cocktail: Vi har proppet rette doser græs, mudder, challenge zoner, skovstier, grusveje, krat, vandpassager og det vores engelske crossentusiaster kalder for “open woodland” i en kæmpestor mixer – og har nu blendet alt det bedste fra cross og trail. Ovenikøbet midt i et brag af en VM-fest!

HVAD: Den klassiske cross-opskrift er lagt på hylden. Vi har proppet rette doser græs, mudder, challenge zoner, skovstier, grusveje, krat, vandpassager og det vores engelske crossentusiaster kalder for "open woodland" i en kæmpestor mixer - og har nu blendet alt det bedste fra cross og trail. Ovenikøbet midt i et brag af en VM-fest!

HVEM: The Toughest' er for alle! Der er stor sandsynlighed for både mudder og våde sko - og en unik stemning på VM-ruten.

  • Vælg mellem 4, 8 og 12 km:
  • 4 km: 1 x VM Cross-rute à 2 km + 2 km trail-rute
  • 8 km: 2 x VM rute à 2 km og 4 km trail-rute
  • 12 km: 3 x VM rute à 2 km og 6 km trail-rute

The Sprint:

Giv den fuld gas på VM-ruten! The Sprint er for alle seje løbere: Motions-crossløbere og løbere som bare vil helt tæt på den ægte VM-oplevelse. Børn og voksne i alle aldre er velkomne til at prøve kræfter med VM ruten og komme helt tæt på en ægte VM oplevelse.

HVAD: Giv den fuld gas på én omgang 2 km ægte VM-rute - inkl. 250 meter op og ned af taget på Moesgaard Museum, inden der kan spurtes mod målstregen.

HVEM: The Sprint er for alle: Motions-crossløbere og løbere som bare vil helt tæt på den ægte VM-oplevelse. Børn som voksne i alle aldre er velkomne til at prøve kræfter med VM ruten og komme helt tæt på en ægte VM oplevelse.

  • Den ideelle distance til de af jeres medlemmer, som gerne vil løbe VM uden at kaste sig ud i de helt lange distancer.

The Relay:

Saml vennerne til unikt 4 X 2 km stafet-hold. Hver deltager løber én omgang à 2 km – med mindre du selv vælger at løbe alle fire omgange! Hvem i vennekredsen ser du alt for sjældent? Og hvem vil du rigtig gerne have med til et overflødighedshorn af en fest? Og hvem har en indbygget fartdjævel? Eller hvad med at invitere familien med til en anderledes løbeoplevelse, de sent vil glemme.

HVAD: I 'The Relay' løber hver deltager én omgang à 2 km - med mindre du selv vælger at løbe alle fire omgange!

HVEM: Hvem fra foreningen ser I alt for sjældent? Og hvem vil I rigtig gerne have med til et overflødighedshorn af en fest? Eller måske en intern klubkonkurrence?

 


   

© 2018 Fredericia Løbeklub. All Rights Reserved.